Ajankohtaista

Matias Luosujärvi Zemppasi voiton!

Zemppi.fi Open finaali keilattiin lauantaina 9.12. Kempeleen Pelixirissä. Alkukilpailun perusteella osattiin odottaa kovatasoista finaalia, mutta ihan nähdyn kaltaista tulostasoa uskalsi tuskin kukaan ennakoida. Kuuden sarjan jälkeen tuloksella 1402 ei ollut asiaa neljän parhaan jatkopeleihin! Amerikkalaisen pelitavan kuuden sarjan halliennätys ylitettiin kahdenkin pelaajan voimin. Olli Pakonen hurjasteli 1514 ja pitää nyt nimissään sekä eurooppalaisen, että amerikkalaisen pelitavan kuuden sarjan halliennätystä. Karsinnassa nähtiin kaksi 300-sarjaa ja finaalissakin päästiin kokeilemaan, mutta tällä kertaa keilat veivät voiton.

Neljän parhaan joukkoon raivasivat tiensä Olli Pakonen 1514, Matias Luosujärvi 1447, Vesa Hahtonen 1432 sekä Ville Koutonen 1414. Pakonen jäi odottelemaan vastustajaa finaaliin ja shoot out-peliin Luosujärvi, Hahtonen ja Koutonen. Luosujärvi löysi parhaat väylät ja keilasi 260 mennen kirkkaasti jatkoon. Finaalissa kulkeuman kanssa taistelleet keilaajat eivät kaadoilla juhlineet. Luosujärven 195 riitti mestaruuteen.

Finaalissa palkittiin lisäksi parhaana seniorina Antti Ruonala ja parhaana veteraanina Urpo Hannula. Palloarvonnassa onni suosi Nina Holappaa.

Onnittelut kisassa menestyneille!

Finaalit jatkuvat sunnuntaina Alppilassa klo 12.00. Karsinnan perusteella keilat tulevat saamaan kunnolla kyytiä myös siellä. Tervemenoa kannustamaan ja bingoa huutamaan!

Finaalin kaikki tulokset: Zemppi.fi Open finaali 9.12.2017

selfp