Ajankohtaista

Ohittamaton kesätarjous: maksa yksi, keilaa kaksi tuntia!

Joskus liian hyvältä kuulostavakin voi olla totta! Pelixir Kempele ja Alppila tarjoavat sinulle kaksi tuntia yhden hinnalla koko kesän 5.6. – 13.8. Tarjous on voimassa aina aukioloaikana: satoi tai paistoi, hohto- ja normaalikeilauksessa. Lue tarkemmat tiedot ja toimintaohjeet mainoksen alta.

Toimi näin:

  1. Varaa keilavuorosi kassalta, soittamalla suoraan hallille (Kempele 0400 316 570, Alppila 0400 330 609) tai varaa netistä: Kempele https://secure.meriq.com/pelixir-kempele/ , Alppila https://secure.meriq.com/pelixir-oulu/. Voit tulla keilaamaan myös ilman varausta, mutta huomioi tällöin että emme välttämättä pysty toteuttamaan tarjousta (esim. jos tilaa on vain tunniksi).
  2. Kun varaat vuoron, tee varaus kahdeksi tunniksi jos haluat käyttää tarjouksen. Mikäli hallissamme on tilaa, henkilökuntamme tarjoaa sinulle kassalla kahta tuntia, vaikka olisitkin varannut vain tunnin. Varaamalla suoraan kahden tunnin vuoron helpotat varausten järjestelyä, ja varmistat että tilaa on varmasti kahdeksi tunniksi.
  3. Saavu vuorollesi ajoissa, n. 15min ennen vuoron alkua.
  4. Nauti keilailusta ja mukavasta yhdessäolosta seurueesi kanssa.
  5. Keilauksen aikana voit hellittää hieman tahtia ja pitää taukoa mikäli kaksi tuntia tuntuu muuten liian raskaalta.

Huomioi nämä seikat:

  1. Tarjous koskee vain kahden tunnin keilausta. 1h 30min, 1h 15min tmv. eivät ole kaksi tuntia, joten tarjous ei koske kyseisiä keilausaikoja vaan niistä veloitetaan normaalihinnaston mukaisesti. Tämän vuoksi päivän viimeiset tarjousvuorot alkavat tasan kaksi tuntia ennen sulkemisaikaa, sen jälkeen tarjous ei ole enää voimassa kyseisenä vuorokautena.
  2. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita etuisuuksia. Eläkeläiset, opiskelijat, SKL:n jäsenet, tähtikorttilaiset yms. maksavat kahden tunnin vuorosta normaalihinnaston mukaisen yhden tunnin hinnan ilman alennusta.
  3. Tarjous on käytettävä saman keilavuoron aikana samalla radalla. Kaupanpäälle tulevaa tuntia ei siis voi ”siirtää” toiselle radalle tai toiseen ajankohtaan. Eli yhden tunnin ja kahden radan varaus maksaa kaksi kertaa kyseisen ajankohdan mukaisen ratatunnin hinnan. Kaupanpäälle tulevaa tuntia ei voi myöskään ”siirtää” toiseen ajankohtaan vaikka halissamme olisi täyttä emmekä voi toteuttaa tarjousta (ilman varausta tulevat tai yhden tunnin varanneet).
  4. Kahden tunnin keilauksen aikana tulee helposti kuuma ja jano, miksei nälkäkin. Huomioittehan kuitenkin että koko keilahallin alue on ravintola-aluetta, joten omien syömisten ja juomisten tuominen on kiellettyä. Henkilökuntamme tarjoilee virvokkeita tiskiltä janon tai nälän yllättäessä.

Tervetuloa viihtymäään!