Ajankohtaista

Pelixir Keilakunkku osa 1/2: Juha-Matti Tapio B-finaalin kuningas. Tarina jatkuu huomenna Alppilassa.

Pelixir Keilakunkun kaksiosaisen finaalin ensimmäinen osa keilattiin tänään 14.10. Kempeleessä. Kempeleen valtakunnan kuninkaaksi julistautui Juha-Matti Tapio pelattuaan alkukankeuden jälkeen tasaisen vahvasti. Perintöprinssejä kruunattiin tällä kertaa kolme: Esa Maliniemi, Samuli Kitinoja ja Timo Uusinarkaus miehittivät seuraavat sijat tässä järjestyksessä. Kyseinen kuningasperhe on tätä kirjoittaessa jo keskittymässä huomiseen A-finaaliin, jossa jaossa on vieläkin suurempaa mainetta ja mammonaa kun klo 12.00 alkaen etsitään Alppilan valtiasta.

Ensimmäisessä vaiheessa keilattiin 6 sarjaa AM. Neljän parhaan joukkoon selvinneistä Juha-Matti Tapio ja Samuli Kitinoja aloittivat takellellen, mutta saivat pelin riittävään kuosiin nopeasti. Timo Uusinarkaus ja Esa Maliniemi sen sijaan takkusivat viimeisessä sarjassa ja takaa-ajajat pääsivät lähelle, mutta eivät ohi. Lähimmäs neljän finaalia pääsivät Nina Holappa ja Setti Holappa jotka eivät viimeisessä sarjassa kuitenkaan hyvistä heitoista huolimatta saaneet pakkaa putoamaan jonoiksi asti, joten A-finaalipaikka jäi tällä kertaa haaveeksi.

Tarina saa siis jatko-osan jo huomenna sunnuntaina Alppilassa. Tervemenoa jännittämään minkälainen draamankaari siellä kehkeytyy!

Alla vielä finaalin aikana kirjoitettua ”selostusta” facebookin puolelta.

”Asiantunteva kommentaattori katsomosta kuvaa tämän hetkistä tilannetta: ”avoin”.”

”4 sarjaa takana ja tilanne vaihtelee sarjoittain. Neljän parhaan loppupeleissä tällä hetkellä kiinni Timo Uusinarkaus 832, Jusu Tapio 831, Esa Maliniemi 822 ja Ape Kitinoja 794. Takana kuitenkin vaanitaan ahneesti ja muutoksia lienee vielä luvassa…”

 ”Sama nelikko kiinni neljän sakissa, mutta hyvin lähellä vaanii 2 x Holappaa eikä Kaikkovillelläkään ole peli vielä kokonaan pelattu.”
 ”Tiskin takanakin alkaa jännittää koska juontaja lähti ”roskia viemään”, eikä ole palannut… Eli jos jollain on näköhavaintoa pitkästä komeasta herrasmiehestä niin palauttakaa Pelixirin kassalle tai soittakaa 0400 316 570. 
”Löyty!”

”Finalistit eivät vaihtuneet vaikka järjestys hieman muuttuikin. Kuuden sarjan jälkeen: 1. Tapio Juha-MAtti 1258 2. Kitinoja Samuli 1200 3. Uusinarkaus Timo 1199 4. Maliniemi Esa 1197. Tämä nelikko siis lunasti paikkansa myös huomiseen A-finaaliin Alppilaan klo 12.00. Ensimmäisinä rannalle jäivät Nina Holappa 1164 ja Setti Holappa 1163.”

”Viimeisessä ruudussa ratkenneen ensimmäisen vaiheen jälkeen Timo Uusinarkaus pakkailee pelikamppeitaan ja aloittaa keskittymisen huomiseen finaaliin.”

 ”Ja sitten heitä oli kaksi… Kitinoja laulukuoroon, eli koko päivän kärkikahinoissa olleet Juha-Matti Tapio ja Esa Maliniemi ratkaisevat B-finaalin voiton.”
 ”Juha-Matti Tapio on uusi hallitseva B-kunkku!”
 ”Ensimmäinen perintöprinssi Esa Maliniemi ei saanut viimeisessä sarjassa enää koko pakkaa tippumaan hyvistä yrityksistä huolimatta.”
Juha-Matin ja Esan tyylinäytteet videomuodossa katsottavissa täällä:  https://www.facebook.com/PelixirKempele/
”Tässä vielä finaalin kaikki tulokset. Kiitokset kilpailijoille ja runsaslukuiselle yleisölle! Zemppiä huomiseen A-finaaliin sinne tiensä selvittäneille.”