Ajankohtaista

Vapputarjous! 3 syytä tulla Pelixiriin vappuna.

Tykkää ja kommentoi ”Pelixirin vappu” tätä julkaisua facebook-sivuillamme, niin saat kenkävuokran kaupanpäälle vappuaattona 30.4. tai vapunpäivänä 1.5. Kun jaat julkaisun, kenkävuokra veloituksetta kaikille radan pelaajille (max. 4 henkilöä). Tarjous koskee Oulun Alppilan ja Kempeleen Pelixiriä.

3 syytä tulla vappuna keilaamaan Pelixiriin.

Sekä Oulun Alppilan että Kempeleen Pelixirit palvelevat sinua koko vapun ajan. Olemme avoinna vapun aattona sunnuntaina ja vapunpäivänä maanantaina klo 12.00 – 19.00.

 

  1. Räntäsade ei haittaa keilaamista millään tavalla.

    Aina on mainio keli keilata! Sen sijaan että värjöttelisit räntäsateessa torvisoittoa kuuntelemassa tai touhutippa nenänpäästä roikkuen uskottelet itsellesi, että vappuna on jo aika avata grillikausi, voisit tulla keilaamaan. Takaamme kuivat ja miellyttävät olosuhteet säällä kuin säällä. Matkalla keilahallille on syytä pukeutua riittävän lämpimästi, sillä kohmeisin sormin on vaikea keilata.

  2. Vältyt jonottamiselta.

    Vappuun kuuluu usein se ”kesän” ensimmäinen irtojäätelö. Kun ulkona vallitsevaa olosuhdetta uhmaten päätät hankkia tämän jäisen herkun, huomaat että aika moni muukin rohkea ajattelee samalla tavalla. Vartin jonotettuasi vaihdat kahvijonoon ja toivot että sormet toimivat yhä sen verran, että saat kaivettua lompakosta sopivan rahan. Valitettavasti vilu on yllättänyt monet muutkin ja kahvijono on vielä tuplasti pidempi kuin jätskijono. Ylipäätään joka paikassa on väkeä liikkeellä niin paljon, että pelkkä paikasta a paikkaan b pääseminen tuottaa kohtalaisia hankaluuksia. Varaa rata Pelixiristä puhelimella tai suoraan netistä, saavu paikalle n.15min ennen vuoron alkua ja pääset sujuvasti keilaamaan omalle radalle. Henkilökuntamme pitää huolta, että palvelu pelaa ja lähdet keilareissulta hymy huulilla ja paikat sulana.

  3. Keilailu sopii kaikille.

    Olipa vapun vieton kokoonpano mikä hyvänsä, keilailu sopii ohjelmaan mainiosti. Perheitä varten halleistamme löytyy ränniesteet pienemmille jolloin onnistumisen elämykset ovat taattuja. Valitettavasti aikuisten heittoja ränniesteet eivät kestä. Joskus käykin niin, että aikuisille tulee hieman paha mieli, kun pisteet jäävät vaatimattomaksi. Ohjenuoramme tähän on, että keilailua ei pidä ottaa liian vakavasti ja myös aikuisten on opittava käsittelemään tappion aiheuttamia pettymyksen tunteita. Kaveriporukalla keilailu on usein parhaimmillaan ja pieni kisa piristää. Automaattisten pistelaskimiemme avulla tulosten seuraaminen on helppoa. Eikä keilahalli ole pöllömpi paikka viettää treffejäkään. Mukavasta yhteisestä tekemisestä on helppo saada jutunjuurta. Pienestä vinkistä henkilökuntamme pyrkii järjestämään hieman rauhallisemman radan, mikäli se on mahdollista.

 

Lämpimästi tervetuloa Pelixiriin vapun viettoon!