Ajankohtaista

Vielä ehtii toivoa pukinkonttiin jotain tarpeellista. Lahjavinkit TOP 3.

Miksi laittaa pukkiparka kantamaan turhaa krääsää, kun lahjaksi voi toivoa myös jotain kevyttä ja tarpeellista? Tässä Pelixirin tulikuumat lahjavinkit TOP 3.

  1. Pelixirin klubikortti: Jokaisen vakavasti keilailuun tykästyneen unelmalahja! Tällä kortilla saat keilata niin paljon kuin haluat. Mukana myös muita etuja sekä yhteistyökumpaneittemme tarjouksia. Lisätietoja alla.
  2. Pelixirin vapaalippu: Tämä lahja sopii ihan kaikille ja on ah, niin helppo ratkaisu! Lipulla rata käyttöön tunniksi, sekä kengät neljälle. Kaksi versiota joista toinen käy milloin tahansa ja toinen normaalikeilaukseen. Sama vapaalippu käy sekä  Kempeleen että Alppilan Pelixiriin, joka lisää lahjan joustavuutta entisestään.
  3. Pelixirin avoin lahjakortti: Tämä lahja sopii etenkin sellaiselle henkilölle, joka on aikeissa hankkia omia keilailuvälineitä. Saat itse päättää mille summalle lahjakortti kirjoitetaan. Myös tämä käy sekä Kempeleen että Alppilan Pelixiriin. Kortin voi siis hankkia Kempeleestä, vaikka porauttaisikin pallon Alppilassa. Lahjakortti käy toki myös keilailuun ja kaikkiin myytävinä oleviin tuotteisiimme. Helppoa, joustavaa ja takuulla mieluinen lahja keilailun ystävälle.

P.S. Vielä on aikaa käyttää vuoden lopussa vanhenevat liikuntasetelit /-saldot.